Nový kurz (Praha 8) / webinář s Lucií Křivinkovou na téma: Kuchyň bez zbytečné chemie.
V tomto kurzu si budeme povídat o potravinách, obalech a nádobí, úklidu v kuchyni a o tom, jak se při tom co nejvíce vyhnout toxické chemii, která nás obklopuje. Povíme si, na co si dát pozor při nákupu potravin, včetně tzv. zdravých a biopotravin i ekologických čističů a jak si snadno a levně doma vyrobit ekologické čisticí prostředky.
Jídlo, nádobí a čisticí prostředky – 3 základní body našich kuchyní, na kterých se zastavíme při našem povídání. Pominout bychom neměly ani jeden. Ale přece jen se jako první všem vybaví zřejmě potraviny a otázka, co tedy převážně jíst. Které potraviny jsou ty zdravé, a kterým se raději co možná vyhnout. V povídání o nich se nebude jednat jen o tzv. éčka (aditiva), i když vás možná toto téma zajímá nejvíce. Pokud se na aditiva zeptáte na oficiálních, úředních místech, řeknou vám, že existují jen povolená a nepovolená, ne bezpečná a nebezpečná. Pokud se chcete dozvědět něco o jejich bezpečnosti, musíte pátrat na vlastní pěst…
Proto vznikl tento seminář – abyste byly dostatečně informované a mohly se dobře rozhodovat pro sebe a svou rodinu co vlastně do domácnosti a na vaření koupíte.
První termín kurzu/webináře se uskuteční 17.8.2021 v Praze (nebo z pohodlí Vašeho domova) od 16.00 do 19.00 hodin.
Cena: 600,- Kč, vč. DPH
Lektorka: Lucie Křivinková
Její zkušenosti v oblasti zdraví ji dovedly k rozhodnutí vzít život do vlastních rukou a přijmout za něj plnou zodpovědnost. Za zdraví a štěstí své i svojí rodiny. Své děti učí jíst skutečné potraviny místo průmyslových výrobků plných náhražek. Inspiruje lidi, aby i v moderní době a při městském stylu života žili bez zbytečné chemie.